Koktél Party

Koktél Party2019-09-21T10:58:08+01:00

A Koktél Party immáron jól bejáratott műsor, ami most már több, mint 5 éves múltra tekinthet vissza. A műsorvezető elhozza nekünk az elmúlt idők legnagyobb slágereit, de ugyan akkor betekintetünk napjaink futó slágerei közé is. Főleg a retro zene szerelmeseinek kínál nagyszerű szórakozást a műsor, de minden kedves hallgatót szeretettel várunk.

  

Kontor Gábor

A rádiózással való ismerkedést már 1979-ben elkezdte, amikor az I. László Gimnázium (ma már Szent László Gimnázium) padjait koptatta és a tanítási szünetek között szórakoztatta a többi gimis társait, a “Nekünk Csengettek” c. műsorával, melyet két jó barátnőjével készített az iskola stúdiójában. Később rádiós szakkört vezetett a közeli, akkor még úttörőházként működő (Leőwy Sándor) intézményben. A rendszerváltás névváltozást is hozott, amikor a volt úttörőház a KÖSZI nevet kapta. Itt is folytatódott a rádiós múlt, mert már nem csak rendezvényeken mint dj volt hallható-látható, de különböző rendezvényeken mint műsorvezető is szerephez jutott. Később pedig a stúdiós feladatokat is ellátta egy Balaton melletti kisiskolás táborban.

Gyakorlat már volt, így aztán első rádiója a szegedi Rádió G-hez vezetett, ahol két műsort is vitt. Reggelente vele ébredhettek a hallgatók, majd pedig este összefoglalta a nap eseményeit egy szórakoztató esti műsorában, melynek címe “Esti Kavalkád ” volt. Szeged után pedig élesben próbálhatta ki, hogy milyen egy saját internetes rádiót igazgatni. Természetesen a sok feladat mellett jut ideje arra, hogy saját műsorát is elkészítse minden héten, melyet több mint 5 másik rádió vesz át tőle. Mondhatni úgy is, hogy a “Koktél Party” kiállta az idők próbáját, ami már öt esztendeje tarol a rádióban/rádiókban.

Korábbi műsorai:

A Reggel – Rádió G
Esti Kavalkád – Rádió G
Ébresztő – Goldess Rádió, Goldland Rádió, Globus Rádió, Hobby Rádió
Erre Varrjál Gombot (adójogi magazin műsor) – Goldland Rádió, Globus Rádió, Hobby Rádió

Jelenlegi műsorai:

Tempós Reggel, Tempós Délután, Tempós Este – Tempomax Rádió
Koktél Party – Tempomax Rádió, Rádió 64, Hobby Rádió, Nosztalgia Rádió

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com